Consultația specialitului: "Un alt scandal în sectorul farmaceutic! Ce ne vând în farmaciile locale pentru a combate prostatita și cum o combat în alte țări ale UE, SUA și Singapore?”

Introducere: Conform statisticilor medicale, în prezent nu există practic bărbați de peste 40 de ani care să nu aibă probleme cu prostatita. La unii, prostata este pe cale să se inflameze, la alții s-a inflamat deja atât de mult încât a blocat tractul urinar și a provocat multe tulburări de urinare și le-a distrus viața sexuală. Dar chiar și în acest caz, bărbații nu se grăbesc să contacteze specialiști. Motivul? Toată lumea știe că îngrijirea prostatitei este foarte scumpă și nu foarte plăcută. Trebuie să administreze o mulțime de antibiotice și să meargă la masaje rectale, metodele populare sunt, de asemenea, neplăcute. Chiar dacă reușiți să îndurați toate acestea, probabilitatea recidivei bolii este de 90%.

Cum să scapați de simptomele prostatitei pentru totdeauna? Acesta este ceea ce ne spune expertul șef în domeniul urologiei.

img

Specialist în domeniul urologiei Adrian Nistor

Unul dintre cei mai remarcabili experți din Europa.

Membru al Comunității Europene de specialiști în domeniul sănătății bărbaților și al Centrului din New York pentru studiul prostatitei.
Expert în programe TV științifice. Coordonatorul Asociației Europene de Chirurgie Laser.

Experiență de muncă - 21 de ani.

Corespondent: "Domnule Nistor, spuneți-ne care vor fi consecințele ignorării problemei și urinării frecvente? Este adevărat că metodele populare pot duce la dezvoltarea cancerului de prostată?"

Adrian Nistor: Da, este absolut corect. Prostatita nu dispare niciodată de la sine. În timp, starea persoanei doar se înrăutățește. Dacă a apărut disconfort la urinare, acesta este un semn rău. Aceasta înseamnă că prostata este deja mărită și în orice moment pot începe să se formeze celulele canceroase. De obicei, trec 1-1, 5 ani de la momentul primelor probleme cu urinarea până la apariția cancerului (în cazul asistenței ineficiente pentru prostatită).

La început, tumora malignă este asimptomatică, dar apoi celulele canceroase se acumulează, tumora crește în dimensiune și, după un timp, persoana moare. Cancerul de prostată este incurabil. Printre altele, mulți farmaciști se înțeleg cu farmaciile și ascund remedii eficiente, extorcând în mod regulat bani de la bărbați.

img

Bărbații cu aceste probleme devin din ce în ce mai mulți la vârsta de 30, 25 sau chiar 20 de ani.

Experții explică prevalența bolii prin următorii factori:

  • stilul de viață sedentar;
  • viața sexuală neregulată;
  • obiceiuri proaste;
  • boli infecțioase;
  • predispoziție ereditară;
  • stresul.

Este destul de ușor să diagnosticați prostatita chiar și fără educație specială:

img
img

Mulți bărbați trăiesc cu prostatită ani de zile, chiar dacă calitatea vieții lor se deteriorează semnificativ. Ei nu bănuiesc că aceste inconveniente, mai mult sau mai puțin compatibile cu viața, pot duce la consecințe ireversibile.

Corespondent: "Deci, ce ar trebui să facă bărbații cu această boală?"

Adrian Nistor: Să comparăm două metode de ajutor la prostatită.

Cum luptăm împotriva prostatitei (și de ce este INEFICIENTĂ)

În țara noastră, se recomandă de obicei utilizarea fondurilor relevante acum 20-30 de ani. Atunci, poate, au fost buni, dar acum vorbesc din ce în ce mai mult despre posibile efecte secundare severe. Și costul lor este destul de mare.

img

Pe lângă acestea, se recomandă de obicei masajul rectal al prostatei sau alte proceduri care utilizează dispozitive cu aceeași funcție pentru ameliorarea simptomelor. Este umilitor și foarte neplăcut procedura - masajul se face cu un deget prin anus.

Masajul necesită în medie 10-14 sesiuni. Desigur, trebuie să plătiți pentru fiecare sesiune. În SUA și în alte țări dezvoltate acest tip de masaj nu mai este utilizat de mai bine de 20 de ani, deoarece mijloacele moderne sunt capabile să scape de prostatită mult mai eficient!

Cum se luptă împotriva prostatitei în SUA, UE și China (și cum să scapați de ea)

Recenziile practicienilor despre Uromexil Forte

img

Alexandru Ionescu, specialist în domeniul urologiei,

"Când aflu că bărbații ascund simptomele prostatitei, mă enervez. Știu că mulți bărbați nu înțeleg pericolul care le amenință sistemul reproducător: nu numai că pot suferi de durere ani de zile, dar pot ajunge și la impotență. Cum îți poți neglija atât de mult sănătatea! Mai ales acum, când fiecare persoană are acces la un produs atât de inovator precum Uromexil Forte! Este uimitor de ce este capabilă compoziția sa naturală, nici un alt remediu nu poate face același lucru chiar și cu utilizarea prelungită. Deci, este mai bine Uromexil Forte

img

Emil Diaconu, specialist în domeniul urologiei și andrologiei, om în științe medicale, participant la cea de-a XIV-a Conferință "Urologie practică 2022"

"În ceea ce privește eficiența Uromexil Forte - pot garanta clienților săi. Pentru unii dintre ei, complicațiile cauzate de prostatită doar creșteau de-a lungul anilor. Dar, în cele din urmă, s-a dovedit că toate problemele pot fi rezolvate cu un singur curs îndelungat de Uromexil Forte! Aș dori să vă reamintesc că, conform rezultatelor ultimei conferințe urologice, acest produs este recomandat pentru a preveni dezvoltarea timpurie a prostatitei și a bolilor concomitente."

img

Valentina Melissa, directorul clinicii private de Urologie "Sănătatea masculină"

"De regulă, îmi avertizez imediat clienții că lipsa unei îngrijiri adecvate va avea consecințe inevitabile. Poate fi o gamă întreagă de boli, inclusiv cancerul testicular și impotență completă. Din fericire, majoritatea bărbaților ascultă sfaturile, pentru că vor să rămână sănătoși mulți ani. Deci, treaba mea este să-i avertizez și trebuie doar să urmeze instrucțiuni clare și să ia Uromexil Forte cât mai curând posibil."

Pentru a scăpa de simptomele prostatitei, nu este necesar să mergeți la un specialist. Pur și simplu mergeți la o farmacie imediat ce apar primele simptome și cumpărați un remediu pentru prostatită care și-a dovedit eficacitatea de-a lungul anilor. Acest produs unic se numește Uromexil Forte. Acest remediu nu este benefic pentru mafia companiei noastre farmaceutice, care în fiecare an fac beneficii pe contul dependenței de analgezice. Nu vor să rezolve problema pentru totdeauna cu acest remediu ieftin și accesibil.

Corespondent: "Situația din țara noastră se poate schimba? Vor putea bărbații noștri să scape de durere?"

Adrian Nistor : Nu cred. În prezent, în farmaciile țării noastre este imposibil de a găsi Uromexil Forte. Haideți să comparăm Uromexil Forte și un alt remediu pentru prostatită, atât de iubit de farmaciștii italieni: din păcate, nu putem spera la schimbări pozitive în activitatea farmaciilor italiene, deoarece afacerea farmaceutică este imensă și oferă profituri apolitice puternice.

Singurul lucru pe care aș dori să-l subliniez este că nu poți fi indiferent față de viața ta. Prostatita este o boală foarte periculoasă și în absența ajutorului

în 75% din cazuri, se transformă într-o tumoare malignă de prostată. Dacă aveți simptome sau ați fost deja diagnosticat cu prostatită, începeți să luptați împotriva bolii în timp ce încă puteți opri exacerbarea acesteia!

Corespondent: "Dar din cauza farmaciilor, oamenii din țara noastră nu au posibilitatea de a cumpăra acest produs?”

Am decis atunci că, dacă farmaciile obișnuite nu vor să audă despre noi, atunci ne vom descurca fără ele. Și am stabilit distribuția directă a Uromexil Forte fără intermediari sub forma unei farmacii comerciale. Am discutat mai multe opțiuni și am decis să o folosim pe cea mai eficientă. Pentru a evita frauda, speculațiile și falsurile, cei care vor să scape de prostatită și să cumpere Uromexil Forte pot lăsa o cerere direct pe site-ul nostru .

În cadrul Programului pentru rezidenții orașului București produsul poate fi achiziționat cu o reducere specială de -80%: 745 ron în loc de prețul inițial de 149 ron.
Puteți completa formularul și puteți obține Uromexil Forte la un preț redus
img
A rămas timp:
00:24:37
Începutul promoției:
Promoția se termină:
Preț recomandat:
80% reducere
745 ron 149 ron
*Funcționează asupra mărfurilor în limitele unui canal de distribuţie"

Comentarii

img
Gabriel Chirea 13 aprilie
Suntem de acord! Am cumpărat Uromexil Forte când eram în străinătate. La început am avut prostatită cronică timp de aproximativ 10 ani. Am încercat să scap de ea cu alte produse, dar așa cum am scris deja, acest lucru a dat doar un efect temporar. Cu aplicarea Uromexil Forte prostatita a trecut. Nu am simțit niciun disconfort de mai bine de șase luni. La început nu puteam decât să visez la asta. Recomand Uromexil Forte tuturor bărbaților. Vă va ajuta! img
img
Matei Ionescu 13 aprilie
Vă mulțumim pentru un articol interesant! Avem probleme cu farmaciile, din fericire avem Internet. Am comandat Uromexil Forte. De data aceasta voi învinge boala!
img
Leonard Mușat 13 aprilie
Mulțumesc pentru sfat. Foarte interesant. Am auzit atât de multe despre acest produs. Voi încerca.
img
Robert Ilie 13 aprilie
Am experiență în utilizarea acestui instrument. Am comandat pe site-ul specificat, dar la acel moment nu exista o ofertă specială, prețul era de 3 ori mai mare. Dar nu regret, principalul lucru a ajutat la scăderea prostatitei în 4 săptămâni fără masaj. img
img
Alexandru Iacob 13 aprilie
Bună dimineața! Am comandat Uromexil Forte acum 3 luni, vreau să împărtășesc rezultatele mele. Am simțit îmbunătățire aproape imediat. Urinarea s-a devenit a fi normală. După aproximativ o săptămână, cu greu aveam nevoie să merg la toaletă noaptea. Cred că umflătura din jurul vezicii urinare s-a micșorat. Pe scurt, simptomele anterioare s-au devenit din ce în ce mai puțin severe.
Mi-a fost teamă că, după finalizarea ciclului, totul se va începe din nou. Dar nimic din toate acestea nu s-a întâmplat! La o lună după curs, am făcut un alt test, care a arătat că sunt complet sănătos. Astfel, puteți scăpa cu ușurință de această boală acasă fără a contacta specialiști
img
Alexandra Vasile13 aprilie
Cred că soțul meu va avea nevoie de acest remediu. O să comand asta. Mulțumesc!
img
Cornel Conțu 13 aprilie
Pe 13 aprilie, am urmărit un program pe Rai? dedicat afacerii farmaceutice din țara noastră. A fost ceva de genul unei investigații jurnalistice. Au vorbit și despre asta Uromexil Forte. În prezent există, dar în curând poate fi exclusă de pe piața noastră. Ar trebui să-l cumpărați cât e încă accesibil.
img
Ion Ursu 13 aprilie
Am cumpărat asta. Nu au existat niciodată astfel de propuneri. Mulțumesc producătorilor!
img
Sorin Noica 13 aprilie
Am prostatită cronică de când aveam 28 de ani. Acum am 41 de ani. În acest timp, am încercat să mă lupt cu ea de două ori când au existat exacerbări. Ultima dată m-au salvat. Mi s-a spus că prostatita se poate transforma în curând în cancer de prostată. De aceea îi sfătuiesc pe toți cei care au prostatită să scape de acest blestem cât mai curând posibil. Aceasta este o boală foarte periculoasă.
img
Nicoleta Radu 13 aprilie
Un instrument excelent, soțul meu? de asemenea, s-a folosit de acest produs. Masajul prostatei este într-adevăr foarte eficient, dar este interzis în timpul exacerbărilor, iar atunci când nu are dureri severe, soțul nu vrea să meargă la specialiști. El a folosit Uromexil Forte. Nici măcar nu avea nevoie analgezice, durerea a dispărut.
img
Vasile Băsescu 13 aprilie
Uromexil Forte - cel mai bun remediu! Sunt de acord cu autorul articolului și cu toți comentatorii cărora le-a plăcut. L-am folosit acum 3 luni. Prostatita a dispărut complet! La început am suferit de mai mulți ani, penisul a fost nu prea tare, terminam repede. Acum totul a revenit la normal.
img
Paul Sebastian 13 aprilie
Am citit despre Uromexil Forte pe site. Impresionant! Am comandat. Au promis să-l livreze în 5 zile. Foarte confortabil.
img
Ana Frențiu 13 aprilie
Soțul meu iubește drumeții extreme, alpinism, rafting și airsoft. Deci, se întâmplă diferite cazuri, dar el îmi spune despre aceste situații abia mai târziu când vine acasă. Una dintre aceste aventuri nu s-a încheiat bine. A prins o răceală și aproape imediat a dezvoltat prostatită. Specialistul i-a recomandat Uromexil Forte.
Acesta i-a ajutat să scape de prostatită și să restabilească funcția sexuală la soțul ei. În ciuda faptului că avea îndoieli că toate acestea l-ar putea ajuta. El a crezut că este legat de vârstă, deoarece mulți dintre prietenii săi au avut probleme diferite peste 40 de ani. Dar după sfârșitul cursului, soțul nu se mai consideră bătrân.
Acum continue să facă sport. De asemenea, a adăugat parapanta la hobby-urile sale preferate. Dar acum acordă mai multă atenție sănătății sale. În primul rând, încearcă să nu mai înghețe, dacă este posibil, își schimbă imediat hainele, fără a aștepta următoarea oprire. De asemenea, a început să pună mereu Uromexil Forte în rucsac. El spune că există situații diferite, și este mai bine să începeți prevenirea imediat, fără a aștepta manifestarea bolii și chinul pe care îl aduce.
img
Marius Coman 13 aprilie
Sfat foarte util – un remediu mai bun decât un specialist în domeniul chirurgiei.
img
Lucian Popescu 13 aprilie
Băieți, este ceva incredibil! L-am cumpărat acum 4 săptămâni. Acum nu mai am simptome de prostatită. Durerea a dispărut, am încetat să merg la toaletă la fiecare zece minute, nu mai am disconfort la urinare. Erecția se îmbunătățește semnificativ, durata actului sexual crește. Acum totul este în ordine! Merită să cumpărați, deoarece există și o reducere. Sunt dispus să plătesc mult mai mult. Eficacitatea instrumentului m-a surprins.
img
Ornelia Păcuraru 13 aprilie
Soțul meu a refuzat, de asemenea, masajul prostatei, bărbații au prejudecăți ciudate cu privire la acest tip de procedură. Dar nu e chiar important acum. A administrat Uromexil Forte, am citit cu atenție informațiile despre formula remediului, deoarece soțul este foarte pretențios, dar acest produs are într-adevăr toate componentele plantelor și vitaminele necesare organismului masculin. Soțul este mulțumit, a spus că nu mai simte niciun disconfort.
img
Mădălin Stanciu 13 aprilie
Am plasat o comandă, nu este dificil, mi-am notat numărul și managerul m-a sunat și mi-a explicat totul. După 2 zile am primit Uromexil Forte, toate anonime. Am început să-l iau. Apoi voi scrie cu privire la rezultate. Mulțumesc!
img
Vincențiu Dobre 13 aprilie
Am citit recenziile și mi-am dat seama, că trebuie să-l iau! De asemenea, îl voi cumpăra după consultarea unui specialist.
img
Corneliu Lămboiu13 aprilie
Prostatita m-a lovit brusc, amdureri teribile în perineu, arzând la urinare. A fost atât de rău încât m-am dus imediat la spital, am crezut că este prostatită și am avut dreptate, dar prostatita era deja cronică. Mi s-a recomandat să iau o mulțime de pastile, care au dat un anumit efect, dar nu permanent...
2 zile de chin infernal. Am decis să cumpăr Uromexil Forte deși am avut unele îndoieli. L-am folosit conform instrucțiunilor. Pe scurt, în timpul zilei am reușit în sfârșit să dorm corect fără să merg la toaletă. Am uitat de prostatită, de parcă ar fi fost un vis teribil.
img
Ștefan Drăghici 13 aprilie
Acum acesta este produsul Nr. 1, toată lumea îl recomandă! Un remediu excelent, mulțumesc.
Pentru a comanda Uromexil Forte în România