Kovács Lajos, a 86 éves budapesti szakértő a fülgyógyászat területén felfedezte a legmodernebb innovációt, amely megvédi a hallást és enyhíti a hallásproblémák különböző aspektusait. Hogyan jött létre ez a formula? Hogyan segített a feleségén? Ebben a cikkben mindenre választ talál.A feleségénél súlyos halláskárosodást diagnosztizáltak.

Kovács a fél életét a betegek megsegítésének szentelte. Az egyetem elvégzése után Budapest külvárosába költözött, és ott dolgozott specialistaként az otológia területén egészen mostanáig.

Kovácsot meglepetésként érte a váratlan rossz hír, amikor felesége, Júlia, akivel több mint 45 éve házastársak, akaratlanul is a páciense lett.

2020-ban Kovácsné Szabó Júlia asszonynál súlyos halláskárosodást diagnosztizáltak.

Betegsége apró és általános problémákkal kezdődött.

Eleinte minden normálisnak tűnt, és nem fordítottam nagy figyelmet erre a kérdésre, mert az teljesen normális, hogy idővel szembesülhetünk bizonyos hallásproblémákkal, különösen azoknál, akik 40 év felettiek. Erről tanúskodik a Statisztikai Hivatal jelentése is a „fogyatékkal élő és idős emberek adait nézve Magyarországon a 2018-2020-as években”, a hallás szintje csökken, amikor az emberek öregednek. Kezdetben a tünetek csak jelentéktelenek, de amikor 50 év fölé érkezünk, a tünetek súlyosak lesznek és gyorsan terjednek. Kovács mesél nekünk a halláscsökkenés veszélyeiről. Egyre kevesebb hangot fog hallani, végül pedig teljesen elveszíti hallóképességét, de akkor már túl késő lesz.

Elmondom, hogyan működik a testünk. Amikor öregszünk, a szerveink leépülnek, és nem tudnak úgy működni, mint amikor még csak tinédzserek vagyunk. Ez alól a fülrendszer és a hallás sem kivétel. A hallással kapcsolatos betegségek nagyon veszélyesek. A feleségem is találkozott az egyik ilyen betegséggel.

A feleségem első tünete az volt, hogy olyannyira felhangosította a TV-t, hogy a gyerekeink panaszkodtak. Később nem hallott engem, amikor telefonáltunk. Kiabálnom kellett, hogy megértsen. Azon a bizonyos éjszakán pedig azt mondta nekem, hogy rosszul van, szédül, és nagyon izzadnak a végtagjai. Még állni sem tudott. Lefektettem aludni. Néhány perccel később sikolyt hallottam, majd egy puffanást. Nagyon megdöbbentem, és azonnal a hálószobába mentem. A feleségemet eszméletlenül találtam a padlón.

Az életünk örökre megváltozott.

Nagyon megdöbbentem, és próbáltam magához térni. Hívtam a mentőket. A feleségemet az intenzív osztályra vitték. Miután több órán át vizsgálták, az orvos azt mondta, hogy a hallása súlyos fokban romlott a Meniere-kór szövődményei miatt. Más szóval, a feleségem hallása már csak 25%-ban maradt meg.

Ez a legrosszabb rémálom számomra. Életemből 30 évet szenteltem sok betegnek, de nem vettem észre, hogy a feleségem hamarosan megsüketül és örökre elveszíti a hallását.

A feleségem nem akart engem zavarni. Ezért nem mondott semmit. Tudtam, hogy gondok vannak a hallásával, de nem hittem, hogy ilyen súlyos a helyzet. Nem mertem magamtól diagnosztizálni őt. Ezért megkértem egy specialista barátomat, hogy tegye meg helyettem. Ismét diagnosztizálták a feleségemnél az előrehaladott hallácsökkenést.

Általában a süketség fokozatosan alakul ki. Ezért arra kérek mindenkit, figyeljen oda a jelekre. Ha az itt leírt tünetek vagy tényezők közül valamelyik jelentkezik, akkor ön sürgős kezelésre szorul:

 • Nem hallja vagy nehezen hallja a többi embert;
 • Automatikusan hangosabban beszél;
 • Hallja a hangot, de nem tudja beazonosítani;
 • Mindig zümmögő hangot hall, mintha rovarok vagy méhek lennének a fülében;
 • Fülzúgás, szenzoros halláscsökkenés, nehézkes hallás, fájdalom a fülben;
 • Szivárgó fülzsír;
 • Gyakori szédülés, tántorgás, arczsibbadás;
 • Stressz, magas vérnyomás;
 • Hallássegítő készülék használata;
 • Hosszú ideig zajos helyen való munka (gépek, fegyverek, hangszórók, járművek, hangszerek stb.);
 • Baleset vagy fület ért ütés;
 • Hallásproblémáktól szenvedő családtagok.

A drága és modern vagy a hagyományos gyógyszerek nem tudnak segíteni.

Abban az időben az egyetlen módja a feleségem hallásának helyreállítására a műtét volt. A műtét azonban általában nagyon veszélyes az idősek számára, mert a műtét során váratlan komplikációk léphetnek fel. Tehát elmondható, hogy a hallóidegrendszer és a belső fül műtétje nagyon kockázatos.

A fülünk bonyolult szerv, mivel rengeteg érzékeny idegből áll, amelyek közvetlenül az agyhoz kapcsolódnak. Ha a műtét nem elég körültekintően van elvégezve, a betegek idegrendszere károsodik, a betegek hallása örökre elvész, és többé nem állítható helyre. A fül tehát nagyon kényes szerv.

Mindent megtennék, hogy segítsek a feleségemnek. Mindent megpróbáltam, hogy helyreállítsam a hallását. Ezért úgy döntöttem, hogy találkozom egy fülidegsebésszel a legjobb kezelés érdekében. A műtétet azonban nem lehetett elvégezni a COVID-19 járvány miatt.

Elkezdtem az életmódját egészségesebbé alakítani – egészséges ételeket fogyasztott, drága gyógyszereket szedett mind a hazai, mind a tengerentúliakat, vagy akár a népi gyógynövényeket. Semmi sem használt. A tünetei nem javultak. Ezért döntöttem úgy, hogy saját magam végzem el a kutatást a laboratóriumban!!!

Kovács jelentős felfedezése

2021 végén szakavatott és tapasztalt kollégáim, független laboratóriumok vegyészei és én elkezdtük a kutatást. A megbeszélést ötletbörze és tudáscsere céljából tartottam. Figyelembe vettük az összes jelenlegi formula és technológia hatékonyságát, a kollégáink legújabb kutatásait Magyarországon és a tengerentúlon is egyaránt beleértve. Több alkalommal részt vettünk a fül-orr-gégészeti szemináriumokon és konferenciákon. Ezt követően kezdtem el komolyan kutatni, ami végül új és hihetetlen felfedezéshez vezetett.

Kutatóként, aki egész életemben ezen a területen dolgozott, elkezdtem tanulmányozni a fülidegeket tápláló és a hallóképességet javító gyógynövények hatóanyagait, mint például a gingko biloba, a magnézium-oxid, a cink, stb. Ezután tanulmányoztam a tengerentúli kivonatokat és módszereket. Végül megtaláltam az új módszert, a hidegsajtolás taktikáját.

A legújabb innováció a hallás helyreállításához

Azért választottam a legújabb és leghatékonyabb hidegsajtolás módszerét, mert ezzel a módszerrel a kis részecskék és a hatóanyagok minden előnye megmarad. Sok időt töltöttem a laboratóriumokban a vegyészekkel, kutatókkal és otolaringológusokkal, hogy kiszámítsam a hatóanyagok helyes arányát. Miután felfedeztem ezt a formulát, mindenki azt mondta, hogy ez a természetes és növényi kivonat az egyetlen olyan formula, amely teljesen biztonságos az emberi szervezet számára. Először a feleségemen teszteltem ezt az új terméket.

Az eredményei pedig hihetetlenül elképesztőek. Miután két hétig szedte ezt a készítményt, a Meniere-kór okozta szédülése teljesen megszűnt, a fülzúgást és a fülében lévő sípoló hangot is beleértve. Az 1 hónapos kipróbálás után a hallása nagyon sokat javult. Nincs többé kiabálás, amikor telefonálunk! Normál hangerőre kapcsolja a TV-t, és egyetlen szomszéd sem panaszkodik rá emiatt. A hallása végre normalizálódott. Bárki, aki nem ismeri ennek a terméknek az aktív tulajdonságait, a feleségemmel történt esetet csodának nevezheti!!!

Ahogy korábban már elmagyaráztam, ez a készítmény 100%-ban természetes gyógynövényeken alapul. Tehát teljesen biztonságos a hallás helyreállításához. Vegyi anyagoktól is mentes. Mint ilyen, ez a termék valóban az új innováció, amely teljesen helyreállíthatja a fülfunkciókat. Nincs olyan hatékony módszer, ami ehhez fogható lenne. A feleségemmel végzett sikeres tesztelés után a készítmény szabadalmi bejegyzését kérelmeztük az alábbi név alatt: Ottomax+. A tesztet önkéntesekkel is elvégeztük fül-orr-gégészek segítségével közösen országszerte, hogy megerősítsük az Ottomax+ eredményeit. Több mint 100 000 önkéntes vett részt a tesztelésben. Mindannyian visszanyerték hallásukat a készítmény szedése után.

Egyeztettünk Lázár Ervinnel, az étrendkiegészítők független szakértőjével és tanácsadóval. Ezek az ő szavai erről a termékről:

Kovács új termékének hatékonyságával kapcsolatban először még szkeptikus voltam. Ezért úgy döntöttem, hogy elvégzek egy tesztet az Ottomax+ terméken a saját laboratóriumomban. Először a tengerimalacokkal tanulmányoztam minden egyes összetevőt. Ezután teszteltem a terméket hallásproblémákkal küzdő önkénteseken, összesen 6 395 résztvevőn. Az eredményeket ezután lemértem és kiértékeltem.

A vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy az Ottomax+ valóban képes helyreállítani a fülrendszer és a fülidegek funkcióit. Emellett javítja a hallást, és csökkenti a fülzúgást és a fülben lévő zavaró zajokat. Továbbá a készítményben található kivonatok képesek stimulálni a fülszövetek kialakulását. A hallás fokozatosan és természetes módon nyerhető vissza.

Soha nem láttam még olyan terméket, amely olyan hatékony lenne, mint az Ottomax+ kapszulák. Ez azért lehet, mert ez a készítmény kizárólag természetes kivonatból készül. Tehát biztonságos és nem okoz semmilyen mellékhatást a szervezetünkben.

 • A klinikai tesztek eredményei 6395 alanyon az alábbiak:

 • Megszüntette a fülzúgást, a Meniere-kórt és fenntartja a fülrendszer egészségének egyensúlyát – az önkéntesek 98%-ánál;
 • Jobban megérti a szavakat és a beszélgetést rövid és hosszú távon egyaránt – az önkéntesek 95%-ánál;
 • A hallóidegek, azaz a 6. és 8. idegpár funkcióinak stimulálása – az önkéntesek 92%-ánál;
 • Javult a vérkeringés a fülidegekben és a hallójáratokban – az önkéntesek 88%-ánál;
 • Biztonságos és nincsenek mellékhatásai – az önkéntesek 100%-ánál.

Eddig nincs olyan termék a piacon, amely összehasonlítható lenne ezzel a készítménnyel a megfizethető ár, a hatások és a természetes kivonatok kiemelkedő összetétele tekintetében:

 • A Ginkgo biloba kivonat metabolikus és neuroprotektív hatással van a központi idegrendszerre. Ezek a tulajdonságok biztosítják a fülsejtek nagyobb túlélését a károsodások esetén. A Ginkgo Biloba a fülzúgás csökkentésében is hatékony. A kivonat érzelmi zavarokra gyakorolt hatása is fontos, jelentősen csökkenti az olyan tüneteket, mint az apátia, ingerlékenység, diszfória, álmatlanság és depresszió.
 • A magnézium-oxid (magnézium) nélkülözhetetlen az agysejtek számos enzimjének aktivitásához, és a neurotranszmisszióban részt vevő kalciumcsatornák kulcsfontosságú szabályozójaként szolgál. Következésképpen a magnézium fontos szerepet játszik az idegi és központi hallási pályákon. A magnézium kiegészítő fogyasztása elősegíti az idegek regenerálódását zajexpozíció vagy hirtelen idiopátiás szenzorineurális halláscsökkenés miatti halláskárosodás után.
 • A cink-oxid és a C-vitamin fontos antioxidáns szerepet játszik az emberi anyagcserében. A legújabb tanulmányok összefüggést mutattak ki a halláskárosodás és az oxidatív károsodás között. Ezenkívül mindkét anyag javítja a szervezet egészének barrier tulajdonságait.
 • A tipikus antioxidánsok mellett a B-vitaminok a szervezet idegrendszerének megfelelő működéséhez is fontosak. Az idegrendszer felelős a belső és külső környezeti hatások érzékeléséért, valamint az izom- és szervi tevékenység koordinálásáért.
 • A tiamin (B1-vitamin) részt vesz a zsírsavak, szteroidok, nukleinsavak és más, az agyműködéshez szükséges bioaktív vegyületek szintézisében.

A társkutatók támogatásával az Ottomax+ már minősítést kapott. Eközben Kovács és kollégái megnyitották a gyártóüzemet, és kifejlesztették ezt a terméket a magyarországi forgalmazáshoz.

A másik dolog, amit Kovács elmondott nekem, hogy óvakodjanak a svindlerektől vagy csalóktól, akik hamis termékeket árulnak. Ezért a legjobb módja az ilyen csalások elkerülésének az, ha az Ottomax+ terméket csak az alábbi hivatalos megrendelőlapon keresztül vásárolja meg.

Az Ottomax+ terméket több jótékonysági szervezet is jelölte a hallássérültek megsegítésére irányuló nagyszabású projektre. Ennek a programnak a részeként kedvezményes áron adjuk a terméket. A szerencsések a legnagyobb kedvezményt kapják, és 80%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az Ottomax+ készítményt.

Akció! 49500 huf
9900 huf

A promóció ma véget ér:

Az Ottomax+ segített önnek?

Igen
82%
Nem
4%
Várom az eredményeket
14%
Értékelés 974

Az értékeléshez regisztrálnia kell


Hozzászólások:
Összes megjegyzés megjelenítése
 • személyek
 • Idő szerint
Lakatos Margit, 40 éves
06.09.2023

A férjemmel már 1 hónapja használjuk ezt a terméket. Újra megrendeltük kedvezményes áron. A terméket 3 napon belül megkaptuk. A hallásunk jobb lett. Nem számítottunk ilyen nagyszerű eredményekre. Nagyon meglepődtünk az ilyen kiváló eredményeken, hála az Ottomax+ terméknek. Úgy döntöttünk, hogy évente kétszer fogjuk használni.


Nagy Lívia, 53 éves
05.09.2023

Nagyon köszönöm Kovács! Az én koromban lévő emberek visszanyerik a reményt az olyan szakembereknek köszönhetően, mint Ön.

Kéry Levente, 79 éves
04.09.2023

Nemrégiben olvastam egy cikket az Ottomax+ termékről egy hírportálon. Több ember ismeri ezt a terméket és többet vásárolnak belőle. A termékek nagyon gyorsan elfogynak. Gyorsan meg kell rendelnem!

Szabó Dezső, 51 éves
04.09.2023

Azt hiszem, hogy a módszere sikeres lesz. A természetes összetevők nagyon megéri!

Kiss Kálmán, 49 éves
04.09.2023

Nagyon köszönöm, hogy beszél erről a termékről! Megrendeltem és már csak várom, hogy kiszállítsák.

Marika, 68 éves
03.09.2023

Én most 68 éves vagyok. Napi 1 kapszulát szedtem 1 hónapig. Az Ottomax+ tényleg működik nálam. Amikor a gyermekeim hívnak, nagyon tisztán hallom a hangjukat, és a szédülésem teljesen megszűnt.


Elek DÉnes, 59 éves
03.09.2023

Szerencsés vagyok. Nemrég kezdtem el a kezelést. Most már sokkal jobban érzem magam. A hallásom is jobb. Most rendeltem még két csomagot az Ottomax+ termékből 80%-os kedvezménnyel. A tanácsadó azt mondta, hogy 2 napon belül megkapom a csomagomat Budapesten.

Zsanika, 36 éves
02.09.2023

Édesanyám is elvesztette a hallását. Sok éve szenved ettől a betegségtől, és mindig aggódik. Miután elolvastam a híreket, több csomagot rendeltem az Ottomax+ készítményből az édesanyámnak. Ez a készítmény valóban az utolsó reményt jelenti számára.


*Gyógyszernek nem minősülő termék
**A készítmény hatása az egyéni tényezőktől függ
***Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót