04.09.2023 09:04

„Pentru mulți, următoarele 3 luni vor fi ultimele din viața lor...”

Burcea i-a avertizat pe diabetici despre pericolul de moarte

Principala concepție greșită despre diabetul care scurtează viața oamenilor.

Cosmin Burcea – expert în domeniul endocrinologiei emerit al Europei. Considerat în prezent cel mai bun specialist din Uniunea Europeană în privirea problemelor diabetului zaharat. Toate vedetele care suferă de diabet își doresc să facă o programare la el. Inclusiv oamenii din Israel, America, Marea Britanie și alte țări. Cosmin Burcea se numără printre cei mai importanți specialiști în domeniul endocrinologiei din Europa. A scris 32 de cărți științifice și de 3 ori mai multe publicații în reviste științifice.

image

Cosmin Burcea a fost de acord să răspundă la întrebările reporterului nostru. Mai jos veți găsi recomandări importante pentru a vă ajuta să combateți diabetul.

COSMIN BURCEA NE ASIGURĂ CĂ MANIFESTAREA DIABETULUI DE TIP 2 ÎN MAJORITATEA CAZURILOR POT FI ELIMINATE CU AJUTORUL CUNOȘTINȚELOR CONTEMPORANE!

Subiecte abordate în material:

 • Care este cel mai important lucru în lupta cu diabetul?
 • De ce 95% dintre diabetici nu fac față patologiei?
 • În ce cazuri există șansa de a eliminare manifestările diabetului complet?
 • CARE SUNT METODELE CONTEMPORANE DE COMBATERE A BOLII?

Cosmin Burcea:

În prezent, remediile care conțin metformină reprezintă baza celor mai multe metode de ajuta cu diabetul. O concepție greșită a specialiștilor analfabeți. Metformina poate fi considerată o cale spre boală și moarte timpurie. Această substanță poate fi foarte periculoasă. Dacă vi se recomandă un produs pe bază de metformină, gândiți-vă de două ori înainte de a-l cumpăra.

Există multe remedii farmaceutice pentru diabet acum la vânzare, a căror substanță principală este metformina.

Toate aceste remedii cresc nivelul de insulină din sânge până la valori critice. O cantitate mare de insulină face ca sângele să fie mai gros decât laptele condensat. În cantități mari, insulina este extrem de dăunătoare pentru organism. Pur și simplu distruge ficatul, rinichii și alte organe de excreție. Insulina este similară ca textură și acțiune cu acidul gastric. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă acidul gastric ar umple organele interne. Le-ar arde din interior!

Nivelul ridicat de insulină, distrugând celulele, contribuie la o diviziune anormală, iar aceasta duce la cancer. Din acest motiv, conform statisticilor, 38% dintre diabetici DEZVOLTĂ CANCER.

Mai mult, nivelul ridicat de insulină duce la înfundarea rapidă a vaselor de sânge cu colesterol, pentru că sângele gros, cu insulină curge foarte rău. Ca urmare, vasele de sânge se înfundă cu colesterol, ceea ce, la rândul său, duce la hipertensiune arterială, care apare la 98% dintre diabetici. Există și alte probleme ale sistemului cardiovascular.

Lista consecințelor negative ale utilizării produselor pe bază de metformină

 • Tulburări gastro-intestinale (cel mai adesea diaree, arsuri la stomac, eructații, ulcere gastrice)
 • Tensiune arterială ridicată (mai ales seara), dureri de cap, țiuit în urechi, valuri de frică
 • Ciroză hepatică – ficatul dezvoltă țesut conjunctiv și nu mai purifică sângele, întregul organism este plin de toxine
 • Pietre la rinichi din cauza excreției în exces de sare și zahăr
 • Boli oncologice
 • Moarte prematură din cauza ruperii vaselor de sânge
 • Orbire

Dezvoltarea acestor probleme depinde, bineînțeles, de durata și cantitatea de remedii luate, precum și de trăsăturile individuale ale persoanei. Totuși, ESTE IMPOSIBIL SĂ VĂ IZBĂVIȚI TOTAL DE ELE!

Reporter: „Dacă metformina poate ucide, de ce este recomandat diabeticilor?”

Cosmin Burcea: Din nefericire, puțini sunt acei specialiști cărora le pasă de sănătatea diabeticilor. Mai mult – nu-i pasă nimănui. Pur și simplu își fac treaba și sunt plătiți pentru asta. Nu le pasă dacă vă faceți bine sau nu. Fără a sta prea mult pe gânduri, ei vând oamenilor acele remedii care sunt de mult timp învechite. Și acestea sunt remedii pe bază de metformină, pentru că vânzarea lor aduce un profit bun. Da, acestea funcționează, deși pe o perioadă scurtă.

Indiferența poate ucide! De regulă, persoanele nu știu ce consecințe îi așteaptă în urma utilizării permanente a acestui produs, iar specialiștii nu simt nevoia să vorbească despre aceasta.

Administrarea substanțelor chimice pentru diabet este un act criminal! Dar de manifestările diabetului de tip 2 poate elibera! Este important să alegeți mijloacele potrivite și durata cursului.

La mine se adresează adesea persoanelor care au luat cursuri de metformină timp de mulți ani. Sunt niște bolnavi care au îmbătrânit înainte de timp.

De regulă, diagnosticul diabet de tip 2 este depistat întâmplător, în timpul examinării. În același timp, până la acel moment persoana se simțea bine și nu s-ar fi gândit niciodată că are glicemie crescută. Atunci se prescrie metformină cu o creștere ulterioară a dozei.

Ca urmare, glicemia scade, dar, în timp, starea persoanei începe să se înrăutățească treptat. Persoana începe să acuze oboseală cronică, obezitate, hipertensiune arterială, dureri de cap. I se umflă picioarele, iar dimineața fața. Are țiuit în urechi. Amorțeală la nivelul degetelor și răcirea membrelor. Se înrăutățește vederea și memoria.

Specialiștii spun că e diabet. De fapt, totul se datorează insulinei! Mai exact, din cauza metforminei, care crește producția de hormoni la valori anormale!

DAR SĂ NU CREDEȚI CĂ NU TREBUIE SĂ LUPTAȚI CU DIABETUL. Dacă decideți: să luptați cu diabetul cu metformin sau să nu luptați deloc, atunci cu siguranță ar trebui să alegeți prima opțiune. Fără ajutor adecvat, diabetul de tip 2 vă va ucide și mai devreme, dar cu alte simptome.

image

Ca o cireașă confiată, acesta învăluie organele interne ale diabeticilor: ficatul, stomacul, rinichii, inima și, cel mai important, vasele de sânge...

Vase și organe interne încurcate!

Imaginați-vă o cireașă sau zmeură confiată. Același lucru se întâmplă în diabet cu toate vasele. Pereții vaselor sunt impregnați cu zahăr și devin fragili. Ca urmare, vasele își pierd capacitatea de a se îngusta și de a se extinde. Mai întâi mor vasele mici, apoi cele medii și mari. Vasele hrănesc organele interne, astfel încât încălcarea alimentării cu sânge duce la dezvoltarea bolilor cronice.

Cum vă distruge diabetul din interior:

Pierderea vederii

Diabetul duce adesea la orbire. Normalizarea vederii este imposibilă în cazul diabetului, chiar și în cazul corecției cu laser, deoarece se produce dezlipirea retinei ca urmare a multiplelor hemoragii.

Rinichii se distrug

Zahărul înfundă pur și simplu ureterele. Ca urmare, mediul din rinichi devine foarte dulce. Zahărul este ca un conservant, el conservă rinichii și aceștia mor treptat. Insuficiența renală cronică este doar vârful aisbergului. Puteți pierde rinichii.

Articulațiile devin imobile

Lichidul sinovial asigură mobilitatea articulațiilor. Atunci când vasele de sânge nu mai hrănesc articulația, lichidul sinovial încetează să mai fie produs. Ca urmare, articulația se usucă și este distrusă. Persoana ce suferă de diabet are dureri insuportabile. Nici măcar analgezicele nu ajută. Articulația se închide complet. Persoana își pierde complet mobilitatea.

Sistemul nervos nu reușește să riposteze

Nervii, ca și celelalte organe, suferă din cauza excesului de zahăr. În timp, diabeticul dezvoltă psihoză, persoana devine dezechilibrată emoțional. Este mereu deprimat și nu-și dorește nimic. Nu vrea decât să se întindă, să doarmă și să moară.

Pielea începe să putrezească!

Mai întâi devine deshidratată, apar zgârieturi, apoi eczeme și ulcere. După piele, încep să putrezească mușchii și oasele. Apare un miros neplăcut. Culminează cu gangrenă.

Diabetul este o boală extrem de periculoasă. Poate că este cea mai periculoasă. Îmi pare rău pentru persoanele diagnosticate cu diabet. Mă strădui să-i ajut, dar totul depinde de ei.

Reporter: „Cum putem scapa de manifestările diabetului, dacă nu folosim metformina? Să luăm drept exemplu un pensionar obișnuit care dezvoltă diabet odată cu vârsta. Nivelul glicemiei este în creștere. Să presupunem că luăm metformină și ne simțim prost. Ce trebuie de făcut pentru a scapa de manifestările diabetului? Se poate recupera singur?”

Cosmin Burcea: Țin să vă reamintesc că diabetul de tip 2 este o boală complexă, periculoasă și sistemică. Nu este o răceală sau diaree. Situația e mult mai gravă. Patologia se răspândește în tot organismul, prin urmare, este nevoie de o abordare sistematică. ESTE INSUFICIENT ȘI DĂUNĂTOR să creștem doar nivelul de insulină.

Nu am creat acest produs cu scopul de a-i îmbogăți pe străini!

Lupta împotriva diabetului zaharat ar trebui să fie sistemică și înseamnă că ajută nu numai la reducerea zahărului din sânge, dar sunt sigure pentru întregul organism.

Dacă vorbim despre remedii pentru autoadministrare cu diabetul zaharat, recomand Diaform+. În a fost dezvoltat de Centrul de Diabetologie și Endocrinologie. Nu este un produs chimic, precum metformina, ci un produs ANTIDIABETIC NATURAL CARE CONȚINE PESTE 60 (!) DE COMPONENTE ACTIVE DIFERITE.

Conține cele mai esențiale vitamine, macro – și micronutrienți pentru diabetul de tip 2. Diaform+ conține 28 de extracte de plante, colectate în diferite părți ale lumii.

Diaform+ prezintă avantajul de a nu dăuna organismului. Mai mult, ajută la întărirea organismului diabeticului. Dar, cel mai important, are un efect pozitiv asupra bolii din toate punctele de vedere.

image

60 de ingrediente active – o cifră impunătoaree. Niciun produs din lume nu se poate lăuda cu o compoziție atât de bogată.

Eficacitatea Diaform+ este fără precedent! De când am început să îl recomandăm clienților noștri, rata de eficacitate, și mă refer la ELIMINAREA COMPLETĂ A MANIFESTĂRILOR DIABETULUI, a crescut până la 96%. Aceasta înseamnă că 96 de persoane din 100 își iau adio de la manefestările problemei. Glicemia din sânge a scăzut și se simt foarte bine.

Sunt cunoscute pe larg poveștile oamenilor care au scăpat de diabet cu Diaform+ și au spus presei despre succesul lor în combaterea manifestăriloe diabetului.

image
Chris Prant: „Acum mă simt grozav. Diaform+ m-a ajutat să mă recuper complet și m-am întors la o viață împlinită și la munca mea preferată.”
Jonn Hill: „Nimeni nu este ferit de diabet. Aveți grijă de sănătatea voastră! Începeți lupta cu el la timp! Mă bucur că Dumnezeu mi-a auzit rugăciunile și am găsit Diaform+.”

O scrisoare sinceră despre lupta cu diabetul

Vreau să vă împărtășesc povestea Sabinei Rață, o pensionară ca toate altele. Ea nu a venit la noi pentru o consultație (nu a reușit să vină la noi pentru că se simțea prost). Am sfătuit-o la telefon să ia Diaform+. În cele din urmă, a început să se simtă mai bine.

Iată ce mi-a scris:

Fără subiect

Sabina Rață

pentru mine image

De ce ceilalți specialiști țin în secret un remediu atât de minunat precum Diaform+? Sufeream teribil de diabet. M-am îmbolnăvit de la 28 de ani. De la 49 de ani am avut complicații la ochi și rinichi. Plus, ulcere la picioare și vârfurile degetelor erau negre. Pur și simplu eram pe patul de moarte. Chiar și mi-au spus că nu mi-a mai rămas mult.

Am trăit o viață bună, dar tot nu voiam să mor. Nu voiam să mor nici măcar atunci când plângeam isteric că vreau să mor. Clinica dumneavoastră privată a fost ultima mea speranță. Știam că ați reușit să eliminați manifestările diabetului, dar tot nu credeam – toată lumea spunea că aceasta este imposibil, că mă duc acolo degeaba. De aceea nu m-am adresat la clinică. Dar apoi v-am văzut la televizor și am decis să vă sun.

Vă mulțumesc pentru sfatul dumneavoastră și pentru Diaform+ pe care mi l-ați prescris. Am început să-l iau imediat. A trecut un an de atunci și sunt încă în viață. Și voi trăi mult de acum încolo! După cum spun speciliștii, glicemia a revenit la normal. Simt și eu. E prima dată în ultimii 10 ani când mă simt atât de sănătoasă și fără diabet! Am început să dorm bine, nu mai simt mereu sete, au dispărut semnele de oboseală și slăbiciune. Tensiunea arterială nu se ridică! Acum văd mai bine. Vă mulțumesc foarte mult pentru Diaform+!

image Răspuns
image Înainte

Sabina Rață, 67 de ani. O pensionară ce suferă de diabet. Locuiește în Onești.

Reporter: „Spuneți-ne, în cât timp poate Diaform+ combate manifestările diabetului?”

Cosmin Burcea: Puteți scăpa de manifestările diabetului la domiciliu foarte rapid! Diaform+ ajută la restabilirea funcției pancreasului 100% în 2-3 luni.

Produsul îi ajută pe toți, inclusiv persoanele în vârstă cu un sistem imunitar slăbit.

Cursul de administrare cu Diaform+ constituie 2 luni și la necesitate poate fi repetată.

Regenerarea vaselor

Efectul principal al produsului Diaform+ nu este doar un ajutor în îndepărtarea zahărului din sânge, ci și de a normaliza nivelul de glucoză. De asemenea, dizolvă zahărul care a reușit să pătrundă în pereții vaselor de sânge datorită insulinei din compoziție. Este ca și cum pereții vasculari au fost eliberați de gheață și sunt din nou capabili să se contracte și să se extindă. Cheagurile de sânge se dizolvă, vasele se curăță, micile capilare se regenerează. Prin urmare, tensiunea arterială nu se ridică, senzația de slăbiciune și somnolența dispare, rănile și tăieturile se vindecă mai bine. Persoana se simte mai energică, simte nevoia de a se ocupa de gospodărie, de casă.

Normalizarea nivelului de glucoză

Diaform+ nu crește nivelul de insulină, deci este inofensiv. Produsul are un efect extrem de benefic, și anume ajută la reducerea rezistenței la insulină. Aceasta este o proprietate remarcabilă. Componentele biologic active ale produsului pătrund direct în celulele musculare, adipoase și hepatice și le stimulează, astfel încât acestea încep să reacționeze mai bine la prezența hormonului în sânge. În știință, acest proces poartă denumirea de „formare celulară secundară”. În consecință, în timp, celulele încep să consume glucoza mai activ, ceea ce duce la o scădere a concentrației acesteia în sânge. Acesta este cel mai sigur mod prin care organismul poate consuma glucoză.

Persoanele încep să se simtă bine în orice moment al zilei, inclusiv după mese. Nu mai simt sete, nu mai au eczeme sau erupții cutanate, dispare mâncărimea organelor genitale. Persoanele merg mai rar la toaletă.

Dacă vorbim despre indicatorii fizici, scade nivelul hemoglobinei glicate, concentrația de zahăr și acetonă în urină.

Topiți excesul de grăsime!

Excesul de greutate agravează starea oamenilor cu diabet zaharat de 4-5 ori. Prin urmare, unul dintre efectele produsului Diaform+ este pierderea greutății. Acest lucru se întâmplă din două motive. În primul rând, celulele încep să transforme mai activ zahărul în energie. Și în al doilea rând, produsul conține un extract concentrat puternic de frunze de măslin, care este cel mai puternic arzător natural de grăsimi.

Dacă pierdeți 10 kg, riscul efectelor periculoase ale diabetului se reduce cu aproximativ 80%.

Normalizarea potenței

Mulți diabetici sunt impotenți. Unul dintre efectele uimitoare ale Diaform+ este ajutorul în normalizarea nivelului de testosteron și în restabilirea potenței. Bărbații pot face sex chiar și la 50, 60 de ani.

Îmbunătățirea stării pielii, oaselor și mușchilor

Până și pielea deteriorată se reface. Ulcerele se vindecă, pielea nu mai putrezește. La fel și oasele – își restabilesc compoziția sănătoasă, nu mai sunt fragile. Recuperarea are loc în toate țesuturile, mușchii devin elastici.

image

Efectul fluture pentru orice diabetic!

Diaform+ acționează ca aripa fluturelui, provocând o reacție în provocând o reacție în lanț de vindecare a organelor interne și îmbunătățirea sănătății. Începând cu normalizarea vaselor de sânge și terminând cu restabilirea vederii și a articulațiilor.

Vă treziți mai ușor din somn

Dimineața vă treziți și vă dați jos din pat cu ușurință – nu trebuie să vă forțați să vă ridicați, să vă întindeți și să vă frecați picioarele înțepenite, în timp ce spatele și gâtul scârțâie. Dimineața, corpul e plin de energie și putere.

Dejun delicios

Veți completa meniul cu diverse produse, nu mai trebuie să urmați o dietă strictă. O să vă aduceți aminte de gustul delicios al bucatelor la care ați poftit demult. Gata cu dieta săracă în carbohidrați. Savurați gustul alimentelor preferate!

Putere eroică

Când ieșiți din casă, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru picioare – nu mai percepeți mersul pe jos ca pe o problemă, puteți merge pe jos toată ziua și picioarele nu obosesc și nu se umflă. Sandalele, pantofii, șosetele nu lasă urme pe picioarele umflate.

Liniște sufletească absolută

Sunteți calm și relaxat. Gata cu durerea care vă devorează și nu vă lasă să vă concentrați. Când nu vă doare nimic, lucrurile, sunetele, mirosurile obișnuite pe care le-ați uitat demult par mai vii.

Vedeți

Chiar și vederea grav afectată începe să se refacă. Ceea ce înainte vedeați ca prin ceață va deveni clar. Deveniți din nou capabil să distingeți de la distanță numărul autobuzului, puteți admira din nou frumusețea naturii.

Și, cel mai important, vă veți prelungi viața! Chiar și la bătrânețe, vă veți simți sănătos și vioi. Cei dragi nu vor trebui să aibă grijă de dumneavoastră, o să vă descurcați singur cu asta.

Deficitul de Diaform+ în farmaciile țării!

Reporter: „Din câte știm, nu e ușor să cumperi Diaform+ în farmacii. Acest remediu se găsește rareori în stoc. Este adevărat? Și ce sfaturi le-ați da diabeticilor?”

Cosmin Burcea: Da, este adevărat. Diaform+ este produs în cantități mici și limitate, din acest motiv nu ajunge în farmacii. Din păcate, cea mai mare parte pleacă în străinătate, iar o parte este cumpărată de clinici private.

Dar am o veste bună pentru cititorii portalului dumneavoastră: consultând colegii, am decis să ofer cititorilor dumneavoastră o parte din lotul Diaform+ pe care l-am cumpărat pentru distribuție preferențială. Livrarea produsului are loc pe întreg teritoriului țării. Pentru a primi produsul la preț redus, trebuie să participați la tombola de mai jos.

Condițiile pentru a primi Diaform+ la preț redus:

 • Să fiți cetățean cu vârsta peste 18 ani.

Produsul promoțional este disponibil doar pentru cetățenii adulți înregistrați pe teritoriul României și al țărilor Uniunii Europene.

 • Să fie cumpărat doar pentru uz personal.

Acest lucru este necesar pentru a lupta împotriva comercianților.

În legătură cu numărul limitat de pachete promoționale, produsul este vândut prin intermediul tombolei oficiale care se află mai jos pe pagină.

Important! S-a ajuns la concluzia că septembrie este cea mai bună perioadă pentru a începe lupta cu diabetul zaharat. Datorită stabilizării temperaturii medii se accelerează metabolismul, crește circulația sângelui în organism, se mărește fluxul de sânge și oxigen către organele interne, inclusiv organele de vedere, iar efectul remediului sporește. Eliminarea manifestărilor diabetului se produce mai rapid cu 67% decât în alte perioade ale anului.

ATENȚIE: În cadrul promoției realizate de distribuitor care va dura doar până la 07.09.2023 (inclusiv) „Diaform+” poate fi obținut cu o reducere de 25%-80%. Pentru a participa la tombolă, deschideți una din ușile de mai jos, câștigați o reducere personală și completați datele dumneavoastră în formularul care apare. Numărul de pachete promoționale este limitat!

Tombola cu posibilitatea de a obține produsul este inițiată în exclusivitate pentru cititorii noștri din EU. Reducerile rămase vor fi acordate tuturor participanților până la 07.09.2023 inclusiv!

Participați la tombolă și obțineți până la 80% reducere la achiziția Diaform+.

Ghiciți în spatele cărei uși se află reducerea 80%

Completați formularul pentru a obține „Diaform+” cu o reducere de 80%
Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele și numărul de telefon.
Grăbiți-vă! Au mai rămas:
09 : 59

Începutul promoției 06.09.2023

Promoția se termină 07.09.2023

Pret vechi:
795 ron
Preț nou:
159 ron*
Bogdan Argeșanu
+40-XX-XXX-XXXX
*Funcționează asupra mărfurilor în limitele unui canal de distribuţie
Felicitări!

Puteți lua „Diaform+” cu o reducere de 80%!

OK

Comentarii:

Ana Ursu, București 07.09.2023
Vă mulțumesc pentru bunătatea dumneavoastră! Am încercat să cumpăr Diaform+ în altă clinică privată. Acolo avea un preț de 10 ori mai mare. Am refuzat. Apoi un amic mi-a trimis link-ul către acest articol. L-am luat la reducere la un preț bun și l-am primit rapid. Am început deja cursul și am rezultate!
Sabin Cotlescu, Onești 07.09.2023
Confirm spusele domnului Burcea! Metformina este dăunătoare, e folosită pentru a otrăvi oamenii și pentru a face bani pe seama lor! Am luat-o timp de șapte ani. Și nu am avut niciun rezultat. Glicemia a continuat să crească. Lucrurile s-au înrăutățit. Și apoi am găsit Diaform+. Diferența este enormă. Acest produs natural îmbunătățește starea sănătății, spre deosebire de chimicalele periculoase. Băieți, recomand tuturor Diaform+.
Lavinia Petre, Cluj-Napoca 07.09.2023
Sufeream și eu de diabet, până când am aflat de Diaform+. Situația mea se aseamănă cu cea a pensionarei. Dar aveam mereu hipertensiune și glicemie ridicată (200-230) care mă făcea să vomit tot timpul. Eram supraponderală, aveam 120 kg, înălțime mică. Sufeream de edeme și dificultăți de respirație. Transpiram și pielea putrezea. Acum nu mai am așa ceva. Am urmat un curs cu Diaform+. Simt că am revenit la viață. Am slăbit și tensiunea arterială a încetat să mai crească.
Alexandru Voicu, Pitești 07.09.2023
Un produs excelent pentru a reduce glicemia. În decurs de o lună, zahărul a scăzut de la 14 mmol/l la 7,9!
Dorian Brumeș, Sibiu 06.09.2023
Mulțumesc, l-am primit cu o reducere de 80%. M-a sunat consultantul, am întrebat câte produse au mai rămas. Mi-a răspuns mai mult de 15, dar oamenii fac din ce în ce mai multe comenzi, cred că au aflat despre această oportunitate. Produsul se va epuiza în curând.
Adin Caraman, Suceava 06.09.2023
Orice boală pentru unii este suferință, pentru alții – afacere. Farmaciile și-au arătat demult adevărata față – tot ce au nevoie de la noi sunt banii și sănătatea noastră!
Horia Falca, Tecuci 06.09.2023
Am diabet. Și m-am însănătoșit. Acum iau un curs de Diaform+ în fiecare an pentru a evita o recidivă. Îl recomand celor care nu l-au încercat!
Ioana Eftimia, Craiova 06.09.2023
Diaform+ S-A EPUIZAT!!!!!! N-am reușit. Se spune că ieri a fost, dar azi a dispărut... Diabetul m-a epuizat deja. Nu mai știu ce să fac. Am sperat că Diaform+ mă va ajuta. Unde l-aș mai putea găsi??
Elena Tomescu, Timișoara 06.09.2023
Nici eu nu am reușit să câștig. Ce pot face??? Am aflat despre Diaform+ de la un amic. L-a lăudat foarte mult, și-a dorit să-l obțină la preț redus, dar n-a reușit.
Paula Ionescu, Iași 05.09.2023
Salutare tuturor. Am 59 de ani, greutatea inițială 124 kg, astăzi cântăresc 80 kg, înălțimea 168 cm. Nivelul glucozei a fluctuat de la 18 la 12, a fost 29. Acum este 5,0. Iau Diaform+ de 3 luni. Mulțumită de rezultat. Niciunul dintre remedii nu m-a ajutat atât de mult.
Florin Petre, Brăila 05.09.2023
Pe viitor veți organiza astfel de promoții? Când? Aș vrea și eu să particip la tombolă!!! Burcea nu spune prostii, am nevoie de acest produs!
Luigia Urdea, Mediaș 05.09.2023
Diaform+ a revenit! Distribuitorii au mai oferit 1000 de pachete pentru diabeticii! Potrivit experților, acesta este ultimul lot pe care îl pot oferi.
Titu Lupescu, Craiova 05.09.2023
Vă mulțumesc! Am participat la tombolă. Am primit o reducere bună. Mi-au promis că îl voi primi în 3-5 zile. Voi începe imediat să-l iau.
Vasile Bălcescu, Sibiu 05.09.2023
Produsul e excelent. A trecut doar o săptămână și deja văd schimbări pozitive. Verific nivelul glicemiei de câteva ori pe zi. A scăzut semnificativ. Dacă va continua în acest mod, am toate șansele să mă recuperez.
Emil Alexandrescu, București 05.09.2023
Diabetul e foarte periculos. Sufăr de 4 ani, nu au existat manifestări externe, câteodată am gura uscata. Deci nu prea cred în picioare tăiate și alte chestii. Dar recent mi-am pierdut cunoștința. Am fost transportat la spital, am făcut analizele. Rezultatele sunt îngrozitoare. Rinichii în stare precanceroasă, vasele sunt atât de uzate încât specialiștii au rămas șocați. Voi începe cursul și voi participa la tombolă până mai este valabilă promoția.
Corina Sandu, Tecuci 04.09.2023
Tatăl meu suferă de diabet și refuză să ia pastile. Știe cineva dacă Diaform+ îl poate ajuta?
Elena Doljescu, Brăila 04.09.2023
Sigur că o să-l ajute! Oricum este mai bine să încercați, mai ales că Diaform+ este mult mai ieftin decât metformina.
Nicoleta Lazăr, Mediaș 04.09.2023
Mulțumesc! Am reușit să comand produsul înainte să se epuizeze!
Karla Nicolae, Tecuci 04.09.2023
Vă mulțumesc enorm pentru acest articol! Sper că le va fi oamenilor de ajutor.
Raul Verdeș, Sibiu 04.09.2023
Vă mulțumesc. Am câștigat la tombolă și am făcut o comandă.